Новини компанії
03.03.2024

Прання нової генерації

Daewoo Electronics - інноваційна техніка, яка спрощує життя!

Раніше прання було справою, яка забирала багато часу та енергії від господинь. Вони витрачали цілий день на цю справу, зморюючись і не маючи можливості відзначити час для себе, для своїх близьких або для своїх справ. Але завдяки сучасній технології та інноваційним рішенням від DAEWOO, прання стає легким та приємним завданням.

Інноваційні зміни від DAEWOO містить інверторні двигуни, які дозволяють працювати машині тихо та рівномірно, систему генерування пари Intensteam, яка полегшує процес прання, функцію Антиалергія, екорежими для зменшення споживання енергії та води, а також високу енергоефективність класу A+++. Це лише деякі з інновацій, які пропонує DAEWOO.

Крім цього, пральні машини DAEWOO мають такі корисні функції, як прання ковдр та інших великих речей, завдяки оптимальному розміру та технічним властивостям барабана пральної машини. Наприкінці кінців, життя складається з приємних моментів, а не з прання. Тому девіз бренду INNOVATIVE TECHNOLOGY - інновації, які спрощують життя.

З DAEWOO будете впевнені, що побутове прання буде легким, швидким та якісним. Ви зможете виділити більше часу для себе, для близьких та для своїх справ. Оберіть інновації, оберіть DAEWOO!